IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Kodeks Prawa Kanonicznego w badaniach młodych naukowców” - Borowy, Rafał (Biuletyn Stowarzyszenia Absolwentów i Przyjaciół Wydziału Prawa Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego, 2022)
Dnia 26 września 2020 r. w Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II odbyła się IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa pt. „Kodeks Prawa Kanonicznego w badaniach młodych naukowców”. Jego Ekscelencja bp dr hab. Artur Grzegorz Miziński, Sekretarz Generalny Konferencji Episkopatu Polski, po raz kolejny objął patronatem honorowym to wydarzenie naukowe.