Konferencja Naukowa i spotkanie opłatkowe Stowarzyszenia Absolwentów i Przyjaciół Wydziału Prawa KUL - Kociuba, Aneta; Próchniak, Angelika (Biuletyn Stowarzyszenia Absolwentów i Przyjaciół Wydziału Prawa Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego, 2014)
Dnia 14 grudnia 2013 r. w Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II odbyła się konferencja naukowa połączona ze spotkaniem opłatkowym Stowarzyszenia Absolwentów i Przyjaciół Wydziału Prawa KUL. Organizatorami tego wydarzenia byli: SAWP KUL oraz Katedra Kościelnego Prawa Publicznego i Konstytucyjnego KUL.