Laury zwycięstwa dla studentów KUL. Sprawozdanie z IV Ogólnopolskiego Konkursu Prawa Kanonicznego. Warszawa, 26 marca 2014 roku - Radyk, Ewa (Biuletyn Stowarzyszenia Absolwentów i Przyjaciół Wydziału Prawa Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego, 2014)
Dnia 26 marca 2014 r. odbył się finał czwartej edycji Ogólnopolskiego Konkursu Prawa Kanonicznego, organizowanego przez Koło Naukowe Utrisque luris funkcjonujące przy Wydziale Prawa Kanonicznego Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie. Reprezentacja Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, zgodnie z regulaminem konkursu, składała się z trzech osób, wyłonionych w eliminacjach 24 lutego 2014 r. Stanowiły ją studentki prawa kanonicznego: Monika Choda (IV rok), Magdalena Lenart (V rok) oraz Aleksandra Rybaczek (III rok).