Sprawozdanie z Walnego Zebrania Stowarzyszenia Kanonistów Polskich - Słowikowska, Anna (Biuletyn Stowarzyszenia Kanonistów Polskich, 2011)
Dnia 7 września 2010 r. w Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu, łącznie z międzynarodową konferencją pt. Organizacja i funkcjonowanie administracji w Kościele, odbyło się Walne Zebranie Stowarzyszenia Kanonistów Polskich.