Sprawozdanie z Walnego Zebrania Stowarzyszenia Kanonistów Polskich, Kalwaria Zebrzydowska, 5 września 2024 roku - Lewandowski, Paweł (Biuletyn Stowarzyszenia Kanonistów Polskich, 2025)
Dnia 5 września 2024 r. w Klasztorze oo. Bernardynów w Kalwarii Zebrzydowskiej odbyło się Walne Zebranie Stowarzyszenia Kanonistów Polskich podczas Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej pt. Współczesne problemy prawa małżeńskiego i rodzinnego zorganizowanej pod patronatem o. dr. Egidiusza Włodarczyka OFM, Ministra Prowincjalnego oo. Bernardynów.