Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Reddite ergo quae sunt caesaris caesari et que sunt Dei Deo” z okazji 50-lecia pracy naukowej ks. prof. Józefa Krukowskiego. Lublin, 27 stycznia 2015 roku - Rogalski, Paweł (Biuletyn Stowarzyszenia Kanonistów Polskich, 2015)
Złoty jubileusz pracy naukowej ks. prof. dr. hab. Józefa Krukowskiego, 30-lecie uzyskania tytułu naukowego profesora nauk prawnych, 30-ta rocznica pracy w Papieskiej Radzie Tekstów Prawnych w Watykanie oraz 30-ta rocznica pracy w Katedrze Kościelnego Prawa Publicznego i Konstytucyjnego to motywy zorganizowania w dniu 27 stycznia 2015 r. w Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II Międzynarodowej Konferencji Naukowej pt. „Reddite ergo quae sunt Caesaris Caesari et quae sunt Dei Deo”, przygotowanej przez Wydział Prawa, Prawa Kanonicznego i Administracji KUL oraz Katedrę Kościelnego Prawa Publicznego i Konstytucyjnego KUL.