Sprawozdanie z Walnego Zebrania Stowarzyszenia Kanonistów Polskich - Słowikowska, Anna (Biuletyn Stowarzyszenia Kanonistów Polskich, 2014)
Dnia 7 września 2013 r. w Auli im. Biskupa Czesława Kaczmarka Wyższego Seminarium Duchownego w Kielcach odbyło się statutowe posiedzenie Walnego Zebrania Stowarzyszenia Kanonistów Polskich, któremu przewodniczył ks. prof. dr hab. Józef Krukowski, prezes SKP.