Homilia wygłoszona dnia 29 października 2025 r. podczas uroczystej Eucharystii w 100. rocznicę powstania archidiecezji częstochowskiej - Filipazzi, Antonio Guido (Częstochowskie Studia Teologiczne, 2025)
Homilia wygłoszona dnia 29 października 2025 r. podczas uroczystej Eucharystii w 100. rocznicę powstania archidiecezji częstochowskiej