Odkryć i ukochać Kościół. List pasterski Arcybiskupa Metropolity Częstochowskiego Wacława Depo z okazji 100-lecia erygowania Diecezji Częstochowskiej i zakończenia IX Kongresu Eucharystycznego - Depo, Wacław (Częstochowskie Studia Teologiczne, 2025)
Odkryć i ukochać Kościół. List pasterski Arcybiskupa Metropolity Częstochowskiego Wacława Depo z okazji 100-lecia erygowania Diecezji Częstochowskiej i zakończenia IX Kongresu Eucharystycznego