Wprowadzenie w tematykę sympozjum naukowego pt. "Idźcie do Józefa", Częstochowa, 23.10.2021 r. - Zadrożny, Kamil (Częstochowskie Studia Teologiczne, 2022)
Sympozjum o św. Józefie pt. "Idźcie do Józefa" zostało zorganizowane przez Wyższe Seminarium Duchowne Archidiecezji Czestochowskiej. Stało się ono okazją do zatrzymania się nad osobą i posłannictwem św. Józefa w tajemnicy zbawienia. Odbyło się ono dnia 23 października 2021 r. jako jeden z elementów przeżywanego w Kosciele "Roku Świętego Józefa"