Wybrana problematyka realizowania czynności operacyjno-rozpoznawczych w zakresie przeciwdziałania finansowaniu terroryzmu wynikająca z ustaw kompetencyjnych służb bezpieczeństwa i porządku publicznego oraz bezpieczeństwa państwa (zarys tematyki) - Kędzierski, Maciej Aleksander (Problemy Współczesnej Kryminalistyki, 2024)
Brak